vectorLAB Kft.Cégünk, a vectorLAB Mérnöki és Kereskedelmi Kft. 2017-ben kezdte meg a Siegmund hegesztőasztalok forgalmazását, munkatársaink azonban már ezt megelőzően is több éves tapasztalatra tettek szert a hegesztőasztalok értékesítése és felhasználása területén. 2020-ban magyarországi forgalmazói lettünk a csehországi JC-Metal ipari gyorsszorítóinak, 2021-ben pedig az amerikai Strong Hand Tools rögzítőszerszámainak.

A hegesztőASZTAL.HU weboldalt (amely 2019. májusáig siegmundASZTAL.HU név alatt üzemelt) azért hoztuk létre, hogy az érdeklődők átfogó képet kapjanak a hegesztőasztalokról, könnyen tájékozódjanak és érdekes cikkeket találjanak a témában. Az oldalon megtalálható információ korántsem teljes körű, inkább ismertető, gondolatébresztő szerepe van. A termékekről bővebb információ a letölthető katalógusokban található, illetve bármilyen kérdés esetén mi is készséggel állunk rendelkezésére. Célunk, hogy forgalmazott termékeinket magas színvonalú szolgáltatáson keresztül érje el, legyen szó a kiválasztást megelőző műszaki tanácsadásról, a szállítás megszervezéséről, vagy a használat során felmerülő kérdések megoldásáról.

Kérjen árajánlatot az Árajánlat kérés oldalon adott hegesztőasztal típusra, tartozékokra, szerszámokra, vagy vázolja fel nekünk a hegesztési feladatot, amely alapján segítünk Önnek kiválasztani a megfelelő eszközöket. Kérdéseit a Kapcsolat oldalon az űrlap kitöltésével, vagy az ott megtalálható elérhetőségeink bármelyikén teheti fel. Forduljon hozzánk bizalommal!