Siegmund

A szállítás módja

A Siegmund asztalok és tartozékainak szállítása EXW Oberottmarshausen történik. Cégünk vállalja a fuvarozás megszervezését a Siegmund németországi telephelyéről közvetlenül az Önök telephelyére.

Szállítási határidő

A megrendelés feldolgozása, a csomagolás és a szállítás raktári tételek esetén kb. 4–5 munkanapot vesz igénybe. Nem raktári tételek esetén a szállítási határidő a gyártói kapacitás leterheltségétől függően 6–8 hét. Megrendeléskor minden esetben visszaigazolást küldünk Önnek a várható szállítási határidőről.

Siegmund raktár

Csomagolás

Szállítás előtt a hegesztőasztalokat kalodába, a tartozékokat kartondobozba csomagolják. Az asztalok kalodázási költsége mérettől függően 55–120 €. A szállítás költsége tömegtől és mérettől függően 350–700 €. A pontos költségeket a termékek ismeretében árajánlatunkban tüntetjük fel.

A szállítmány fogadása

A hegesztőasztal leemeléséhez rendelkezniük kell megfelelő teherbírású villás emelőtargoncával vagy emelődaruval. Emeléskor be kell tartani a vonatkozó biztonsági előírásokat! A hegesztőasztal a kaloda lebontása, a lábak felszerelése és a szintezés után azonnal használatba vehető, telepítése különleges szakértelmet nem igényel.

Szállítás az Ön szervezésében

A hegesztőasztal szállítását igény szerint Ön is szervezheti. Fontos azonban megjegyeznünk, hogy a Siegmund németországi telephelyén csak megfelelő teherbírású és műszaki állapotú gépjármű biztosítása esetén adják át az asztalt szállításra. A szállítás lebonyolításához szükséges EKAER szám kérése ebben az esetben a vevő feladata.

Strong Hand Tools, JC-Metal

A rögzítőszerszámokat és gyorsszorítókat többnyire európai raktárkészletről szállítjuk, de a gyakran keresett típusok saját raktárunkban is megtalálhatók. A szállítási idő ezért az aktuális készlettől függően néhány munkanap vagy akár 1-2 hét is lehet. Árajánlatunkban, illetve megrendelés esetén mindig visszaigazolást küldünk Önnek a várható szállítási határidőről.

A termékek szállítására átalánydíjat számolunk fel, amely az alábbiak szerint alakul:

30.000 Ft nettó összeg alatt: 7.200 Ft
30.000 Ft és 100.000 Ft nettó összeg között: 3.600 Ft
100.000 Ft nettó összeg felett: 0 Ft
Raktár