A szállítás módja

A Siegmund asztalok és tartozékainak szállítása EXW Oberottmarshausen történik. Cégünk vállalja a fuvarozás megszervezését a Siegmund németországi telephelyéről közvetlenül az Önök telephelyére.

Szállítási határidő

A megrendelés feldolgozása, a csomagolás és a szállítás raktári tételek esetén kb. 4–5 munkanapot vesz igénybe. Nem raktári tételek esetén a szállítási határidő a gyártói kapacitás leterheltségétől függően 6–8 hét. Megrendeléskor minden esetben visszaigazolást küldünk Önnek a várható szállítási határidőről.

Szállítási feltételek

Csomagolás

Szállítás előtt a hegesztőasztalokat kalodába, a tartozékokat kartondobozba csomagolják. Az asztalok kalodázási költsége mérettől függően 75–95 €. A szállítás költsége tömegtől és mérettől függően 270–600 €. A pontos költségeket a megrendelt termékek ismeretében árajánlatunkban tüntetjük fel.

A szállítmány fogadása

A hegesztőasztal leemeléséhez rendelkezniük kell megfelelő teherbírású villás emelőtargoncával vagy emelődaruval. Emeléskor be kell tartani a vonatkozó biztonsági előírásokat! A hegesztőasztal a kaloda lebontása, a lábak felszerelése és a szintezés után azonnal használatba vehető, telepítése különleges szakértelmet nem igényel.

Szállítás az Ön szervezésében

A hegesztőasztal szállítását igény szerint Ön is szervezheti. Fontos azonban megjegyezni, hogy a Siegmund németországi telephelyén csak megfelelő teherbírású gépjármű biztosítása esetén adják át az asztalt szállításra. A szállítás lebonyolításához szükséges EKAER szám kérése ebben az esetben a vevő feladata.