JC-Metal gyorsszorítók
JC-Metal logo

A csehországi JC-Metal több mint 20 éves múltra tekint vissza az ipari gyorsszorítók fejlesztése és gyártása területén. Termékeiket a gondos tervezés, a pontos gyártás és a minőségi anyagok használata jellemzi. A nagy teherbírásról és a hosszú élettartamról az edzett csapszegek és – bizonyos modellek esetén – edzett perselyek gondoskodnak. A szorítók alapvetően horganyzott vagy barnított kivitelben készülnek, de igény szerint rozsdamentes acél változatok is rendelhetők.

Egyes szorítótípusok a hegesztőasztalokhoz illeszkedő adapterekkel kiegészítve a Siegmund termékskálájában is megtalálhatók.

Működési elv

A szorítók többcsuklós erősokszorozó mechanizmusa gondoskodik arról, hogy viszonylag kis működtető erővel is rendkívül nagy leszorító erők érhetők el. A leszorítás pillanatában a mechanizmus átbillen egy holtponton és ezáltal önzáróvá válik. A munkadarabok így a működtető erő megszűnése után is leszorított állapotban maradnak.

JC-Metal működési elv
JC-Metal működési elv
JC-Metal működési elv

Jelölések

JC-Metal jelölések

A JC-Metal termékek típusjelölése egységes. A megnevezés utal a gyorsszorító típusára, méretére, valamint a szorítókar és a rögzítőtalp kialakítására.

Az egyes termékek paramétereinél feltüntetett maximális szorítóerő azt az erőt jelenti, amelynél a szorító bizonyos alkatrészei már maradandó károsodást szenvedhetnek. A megfelelő méret kiválasztásához mindenképpen célszerű ezt az adatot figyelembe venni.

JC-Metal jelölések

JC-Metal termékválaszték

JC-Metal vízszintes gyorsszorítók
JC-Metal függőleges gyorsszorítók
JC-Metal precíziós gyorsszorítók
JC-Metal nyomórudas gyorsszorítók
JC-Metal békazárak
JC-Metal pneumatikus gyorsszorítók

Katalógusok és szórólapok

JC Metal katalógus

JC Metal katalógus

134 oldal, 14.9 MB, angol

Letöltés
JC Metal árlista

JC Metal árlista

4 oldal, 0.6 MB, angol

Letöltés

Ha tetszett, ossza meg ismerőseivel!